Júl10

Vajon kié lehet az új íjász jelmez? – Arrow 8. évad spoiler!

Szép estét kívánok mindenkinek. Először is köszönöm Dee-nek, hogy társszerkesztő lehetek ezen a fantasztikus és igényes honlapon. Igazi megtiszteltetés. Engem már a G-portálról sokan ismerhettek Piper névvel, ugyanis, aki hasonlóképpen él és hal a Marvel filmekért és DC sorozatokért, ahogy én is és járt már az oldalaimon, akkor pontosan tudhatja, hogy számomra az Arrowverse jelenti a mindenséget. Kettő sorozatnak is én viszem az úgymond “hivatalos honlapját”, ez pedig az Arrow sorozat, bár a főtéma a sorozat párosa, de rengeteg mindent tudhattok meg magáról a sorozatról is, ezt már 2014 óta vezetem, általában csak apróbb megszakításokkal, míg a másik lapomat, most idén nyáron nyitottam meg hivatalosan, amely pedig a számomra immáron legkedvencebb DC-s sorozatommal, a Holnap Legendáival foglalkozik. Szerintem nem lesz meglepő, hogy a legelső bejegyzésem is egy Arrowverse témával kapcsolatos és valószínűleg a legtöbb szorosan kapcsolódni is fog ehhez az univerzumhoz, hiszen bár hatalmas fanja vagyok a Marvel filmeknek és minden egyébnek, számomra az Arrowverse sorozatok jelentik az etalont.

Így hát nézzük is ezt a cikket és ahogy lesz időm, igyekszem azért felnézni a lapra minden héten, de a mindennapos frisseket nem tudom megígérni.

Nem régen közzétett Marc Guggenheim egy képet a közösségi oldalán, amelyen szerepel egy íjász jelmez és hamar felkeltette a rajongók érdeklődését, hogy vajon ki lehet a birtokosa, ugyanis Guggenheim közölte, hogy nem Oliver Queen-é lesz. Én most a comicbook.com-ról informálódtam. Ugyebár, aki figyelemmel kíséri a sorozatot, jól tudhatja, hogy sajnos idén a 8. évaddal véget fog érni a Zöld Íjász odakint. Az Arrow volt az egész Arrowverse alapja, amelynek köszönhetően mára már legalább öt népszerű sikersorozat fut a CW csatornán és szerzett már magának millió rajongót.

Visszatérve a ruhára, sokan azt tippelik, talán majd Connor jelmeze lesz a különleges öltözék, hiszen mind értesülhettünk már róla korábban, hogy Joseph David Jones is jelentős szerepet kap majd a 8. évadban. Ugyanakkor az sem kizárt, hogy Mia Smoak, Oliver Queen lánya lesz az, aki ezzel magához veszi apja örökségét és ki tudja, talán hamarosan ő kapja majd meg a főszerepet egy újabb Arrowverse sorozatban, ami ezúttal mára jövőben fog játszódni…

Piper