feb18

Zárás!

Sziasztok!

 

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy mi legyen az oldal sorsa, először meg akartam próbálni úgy újranyitni, hogy csak a filmekről lesznek hírek az oldalon, de úgy érzem az is rengeteg, mivel majdnem minden percben új dolgok jönnek ki a filmekről is és egyedül követni ezt, lehetetlen számomra! Sajnos annyi időm sincs, hogy ezt kivitelezzem, de előtte se ment, hogy tényleg mindenről tudjam hozni nektek a híreket. Később, majd lehet újra megpróbálom, de egyenlőre nem fér bele az időmbe vagy csak úgy kinyitni, hogy a Marvel sorozatokról, filmekről vinni a dolgokat vagy pedig a DC filmekről, sorozatokról. Az a baj, hogy dönteni sem tudok, de sajnos nem kaphatunk meg mindent az életben és ez az oldal számomra most ilyen. A napokban próbálkoztam összegyűjteni a képeket, de töménytelen mennyiségben vannak és így, hogy nincs is időm összegyűjteni őket, csak felidegesítem magam, mert szeretném ezt az oldalt, de be kell látnom, hogy nem megy és tudom társszerkesztővel sem menne, mert ennyi hírt lekövetni még kettőnknek is sok lenne, így a zárás mellett döntök.

Ne haragudjatok, hogy zárok, tudom, nem sokat élt meg az oldal, de remélem egyszer valamilyen formában visszatérek a szuperhősök világába!

Köszönöm szépen, hogy velem voltatok és köszönöm Drea-nak is a csodálatos új kinézetet, amit az újranyitáshoz készített!

Cserék levehetnek, akik még az inaktivitásom után még nem tették meg.

Megtaláltok a másik oldalamon a Katherine McNamara Hungary-n! Szeretettel várlak benneteket ott!

Dee